Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów

Przepisy Naszego Miasta: Adam Kot zapieka łososia w cieście francuskim

Joanna Nowicka
Składniki
świeży filet z łososia - około 300 gramów
szpinak - 150 gramów
opakowanie ciasta francuskiego
4 ząbki czosnku
1 żółtko
cytryna
sól, pieprz
olej
Składniki świeży filet z łososia - około 300 gramów szpinak - 150 gramów opakowanie ciasta francuskiego 4 ząbki czosnku 1 żółtko cytryna sól, pieprz olej JN
Pora na kolejną propozycję kulinarną z cyklu Przepisy Naszego Miasta. Tym razem nasz zaprzyjaźniony kucharz Adam Kot przygotował dla nas łososia ze szpinakiem zapiekanego w cieście francuskim. To danie nie wymaga od nas dużego nakładu pracy i czasu. A przy tym jest pyszne i pięknie wygląda. Polecamy!
emisja bez ograniczeń wiekowych
Wideo

Pasztet z białej fasoli

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera
Wróć na hrubieszow.naszemiasto.pl Nasze Miasto