Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów

Kuchnia Tex-Mex. Meksykański przysmak, który pokochasz (WIDEO)

TVP/x-news
TVP/x-news
Jurek Sobieniak wraz z prezenterami "Pytania na śniadanie" postanowili zgłębić tajniki kuchni Tex-Mex i przygotowali chili con carne. Szybkie w przyrządzeniu jednogarnkowe danie z pewnością podbije serca nie tylko amatorów teksasko-meksykańskiego jedzenia. Pikantne i aromatyczne danie to świetny pomysł na oryginalny obiad.

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera
Wideo
Wróć na lublin.naszemiasto.pl Nasze Miasto